Blogissani käsittelen vauva-arkea ja intohimojani: fitnesstä, sisustusta, muotia ja kauneutta, koiria, unelmiani.

JenniKatrinan elämää ♥

tiistai 2. elokuuta 2016

Testissä uusia luontaistuotteita ja BHC- Uuden elämän alku-valmennus

Heippi! Blogissa on ollut yli viikon hiljaisuus johtuen meillä jyllänneestä flunssasta. Olo alkaa pikkuhiljaa voittaa taas, mutta flunssa ei oo rohkaissut itteäni syömään tarpeeksi hyvin. Kyllä se itsellä vaan niin on että treeni tukee myös terveellistä syömistä. Vauva-arjessa oma syöminen tuppaa muutenkin unohtumaan, mutta pyrin joka ruokakerralla  huomioimaan (silloin kun siis itse ehdin syömään), että edes siinä pienessäkin annoksessa olis edes pala kaikkea ruokaympyrästä. Joka päivä syödään nykyään kyllä vihanneksia, mutta ei todellakaan tule syötyä tarpeeksi, ja se on minun ja Jonin heikkous. Syödään kyllä kasviksia, mutta kurkku ja tomaatti ei oikein riitä. Vihanneksista meiltä löytyy aina vähintään herne-maissi-paprika ja kukkakaali-parsakaali, ja niitä yritetään saada alas miten milläkin konstilla. Eilen tein herne-maissi-papika- tonnikala smoothien ja se lasillinen oli käytännössä ainoa ruoka minkä lounaaksi söin. Koska tämä syöminen ei aina mene suunnitelman mukaan, niin onneksi on apukonsteja terveelliseen syömiseen. 


Oon käyttäny jo pitkään Puhdistamon Viherjuomaa. Se pelastaa sellaiset päivät kun vihreää ei tule syötyä tarpeeksi. Teelusikallinen tätä sekoitettuna mehuun ja on hyvää ja terveellistä. Hyödyistä pääset lukemaan täältä

Meiltä löytyy jonkun verran luontaistuotteita ja uusin tuttavuus on Cocovin MSM-jauhe. Tämä oli itseasiassa Jonin ostos. Hyödyt tuotteen käytöstä on luustolle, rustolle ja jänteille, sekä iholle. Itse aion kokeilla tuotetta, sillä uskon käytön vähentävän myös nivelkipujani. 

Samalla kun haluan puhdistaa elimistöäni, olen myös mielen kulukuurilla. Haluan karsia ostoksistani kaiken turhan. Mutta varmaan paras hankinta on minkä tein viime viikon maanantaina, hintaan 29,80 eur:  Uuden Elämän Alku -valmennus. Instassa ja facessa on ollut hirmuisesti kaikenmaailman sponsoroituja julkaisuja terveelliseen elämään. Oon aika skeptinen näitä kohtaan, kun tuntuu että kaikenmaailman ihmedieettejä, dieettituotteita ja rahastusjuttuja mainostetaan. Tietämättömiä ihmisiä viedään kuin pässiä narussa. Mutta minun huomion kiinni tämä mainos Uuden elämän alusta. Lähdin tutustumaan mainokseen ja olin aivan myyty. Tavoistani poiketen ostin ohjelman saman tein. Ja voin suositella ohjelmaa niin lämmöllä. Kerron nyt hieman ohjelmasta. 


Ohjelman takana on Tuovi Joensuu, liikunnanohjaaja, äiti ja hyvinvointivalmentaja. Kysymyksessä on BHC, Bikini Hiit Challenge. Jos on siis ongelmallista päästä salille, niin tässä on kysymyksessä 20 minuutin hiit-treeni, jossa ohjelmat vaihtuu kolme kertaa viikossa. Ohjelmia tulee suoraan sähköpostiin kolmen viikon ajan. Ohjeet ja videot on tosi hyvät, liikkeet on yksinkertaisia ja ohjelman mukana on ajastin, eli treenaaminen on tehty tosi helpoksi. Mutta on todella rankkaa. Mutta tehty niin hauskaksi, että sen 20 minuttia jaksais vaikka ois mikä. Jonikin innostui tästä ihan hiiteen ja onkin treenattu tämä yhdessä kotona kun Viivi on mennyt nukkumaan. Tosi kokonaisvaltainen koko kehon treeni, joka todellakin kohottaa kuntoa. Aivan uskomaton hiki treenin jälkeen ja rasvanpoltto jatkuu oikeasti vielä tuntikausia treenin jälkeen. En oo varmaan ikinä nähnyt Jonin hikoilevan näin paljon. Eli ei todellakaan oo mitään huuhaata eikä vaan naisten juttu. Ja tämä kehuminen ei todellakaan oo mikään sponssausjuttu, oon vaan niin positiivisen yllättynyt tähän ohjelmaan ja niin onnellinen että lähin mukaan. Ja sain vielä Jonininkin innostumaan. Suosittelen tätä ohjelmaa niin lämpimästi. Yksi parhaimpia ostoksiani. Niin mukavaa vaihtelua salitreeniin. Kuntosalilla en ole nyt taas siis käynyt aikoihin. Tää BHC vie sitäpaitsi aivan sippiin, niin en usko että mulla on voimia lähteä nyt edes BodyPumpiin. Ohjelma sisältää lisäksi ruokaohjeet. Uuden elämän alkuun pääset täältä

Kuva: http://www.uudenelamanalku.net/

Kuva: Uuden elämän alku FacebookBodyPump ja Tuovin jumpat ovat tehneet tehtävänsä ja paino on onnekseni lähtenyt laskuun, vaikka itselläni on nyt pakosta treenitauko ollutkin. Mutta tämä turvotus, huono olo ja väsymys flunssa-ajan herkkujen mättämisen jäljeltä on jotain kamalaa. Halusin tähän vähän apuja, mutta "luonnollisemmin" keinoin teen muodossa. Olen joskus käyttänyt detoxina Lifen Detox juomaa, mutta tällä kertaa halusin selvitä hieman edullisemmalla vaihtoehdolla. Lifen detox on kolmenviikon kuuri. Hyvä sekin ja hyvänmakuinen. Mutta tällä kertaa päädyin ihan Prisman tiskiltä uuteen tuttavuuteen Pukka Detox. Nytkun tätä blogia päivitän, siemailen teetä ekaa kertaa, joten vaikutuksista vielä en osaa sanoa. Maku on ihanan aniksinen ja lakritsinen. Vaikutus lienee pian selvä, vessassa saa rampata koko päivän, mutta sehän tarkoitus onkin että aineenvaihdunta vilkastuu ja kuona-aineet poistuu. Aion vähentää myös kahvinjuontia, ja tässä myös muita vaihtoehtoisia herkkuja. Flunssa alkaa olla jo niin hyvällä mallilla, että tänään aion uskaltautua tehdä treenin taas. Ohjelmat on muuten nähtävissä kolmen kuukauden ajan, eli jos jostain syystä ohjelmasta tipahtaa, niin hyvin ehtii mukaan omaan tahtiinkin. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti