Blogissani käsittelen vauva-arkea ja intohimojani: fitnesstä, sisustusta, muotia ja kauneutta, koiria, unelmiani.

JenniKatrinan elämää ♥

torstai 8. syyskuuta 2016

HomCare Finlandin tuotteet testauksessa

Juuri viime viikolla pääsin kertomaan teille minun pöpökammosta ja siisteysintoudesta pöpöpostauksessani. Aika sopivasti tähän liittyen kotiovelle kuljetettiin maanantaina HomCare Finland Oy:n BioSwipe- tuotepaketti. 

Nämä kaksi seuraavaa tuotetta suihkepulloineen lahjoitti HomCare Finland Oy yhteistyössä Mammalandian kanssa. 


BioSwipe Multi Clean, kodin biologinen yleispuhdistusaine. 


BioSwipe Fresh Air, biologinen hajunpoistaja


Kodin hyvinvointia probiooteilla

Bioteknologia mullistaa perinteisen siivouksen 

Kun maapallon kemikalisoituminen on yksi maapallon suurimmista ihmisten aiheuttamista ongelmista, HomCare Finland Oy on lanseerannut ensimmäisenä Suomeen täysi mullistavan ja uudenlaisen kodin hyvinvointia ylläpitävän BioSwipe- tuotesarjan. 

BioSwipe- tuotteiden valmistuksessa käytetään ainutlaatuisia bioteknisiä menetelmiä, joiden tavoitteena on puhtaus, hajujen poisto ja pintojen suojaaminen uudelta lialta. Siivotessa BioSwipe- tuotteet lisäävät puhdistettaville pinnoille ihmisen terveyttä edistäviä mikrobeja eli probiootteja, jotka vievät elintilaa haitalllisilta bakteereilta. Jäte ja lika ovat probioottien ravintoa ja ne syövät likaa niin  kauan kuin sitä riittää. Veteen laimennettavien BioSwipe -tuotteiden varastointiin, kuljetuksiin ja pakkaamiseen käytetään vähemmän aikaa ja ehkäistään ilmastonmuutosta. Samalla syntyy vähemmän ympäristölle haitallista pakkausjätettä. BioSwipe ei myöskään kiihdytä luonnon kemikalisoitumista. 

Tällä hetkellä HomCare Finland Oy:n tuotevalikoimaan kuuluu neljä BioSwipe- tuotetta: 

Multi Clean - kodin biologinen yleispuhdistusaine
Sanit- saniteettitilojen biologinen puhdistusaine
Fresh Air - biologinen hajunpoistaja
Laundry liquid- biologinen pyykinpesuneste

Kaikki nämä tuotteet ovat tiivisteitä ja annostelu hyvin pieni. Tuotteita käyttämällä myös kodin viemärikaivot ja putkistot pysyvät puhtaina. Nämä kuvanäyt on arkipäivää jokaikisessä pienlapsikodissa. Oon ollut aina siisti, mutta luutu ei ole ikinä viuhunut tähän tahtiin eikä lika ole saanut päälleen jos  jonkinlaista suihkutetta kuin nyt äitiyslomavuoden ajan. Varsinkin raskausaikana en uskaltanut koskea mihinkään puhdistusaineeseen ilman hanskoja. Viivin sottapyttyilyn jäljiltä keittiön saa puhdistaa monta kertaa päivässä. Käyttämäni aineet ovat tuntuneet jopa omassa hengityksessä. Joten nyt kun meillä ryömitään, oon saanut olla tarkkana aineiden käytön kanssa. 

Tänään syönnin päätteeksi Viivi oli kanssani keittiössä kun otin MultiCleanin testaukseen. Tuotteet kuuluu siis aina laimentaa veteen. MultiCleanin laimennussuhde on 1:24. Mukana tullut sumutinpullo oli  myös kätevä käyttää. Suihkutin kaikki pinnat ja myöskin syöttötuolin kankaineen. En antanut aineen sen kummempaa aikaa vaikuttaa. En ollut aamupuuron jäjiltä pessyt keittiötä vielä, joten joka paikka oli yltäpäältä ruuassa. Aineen vaikutusaika ei ollut kuin muutamia sekunteja, ja muutama pyyhkäisy riitti poistamaan lian. Tiukeempiin kovettumiin sai luututa muutaman kerran useammin. Puhdasta tuli nopeasti. Pointsit tosi neutraalista tuoksusta ja nopeudesta. Täyty sanoa, että yllätyin. Jopa Mindyn ruokamatto tuli yllättävän nopeasti puhtaaksi kun annoin aineen hetken vaikuttaa. Eikä tarvi käyttää hanskoja!

Tuotetestaus antoi kunnon siivousbuustin. Vaikka tuotetestauksessa mulla ei ollut kylppärin-puhdistusainetta, siivosin myös kylppärin ja Wc.n multicleanilla. Jos luit minun viime viikon postauksen, niin tämä onkin nyt vauvapyllylle sitten se kriittinen paikka :D Kylppärissä oli myös altaassa Viivin aamullista kovettunutta puuronjäämää. Aineen ei tarvinut edes kauan vaikuttaa, kun lika lähti pyyhkäisemällä. Testasin MultiCleania suihkuhanaan ja wc- istuimeen, kalkkisaostumaa hanassa olin jonkun verran, joten tässä jäin kaipaamaan kylppärin puhdistusainetta. Myös Wc- istuin kaipaa hieman järeämmän aineen. Tähän varmasti soveltuu hyvin Sanit Iso plussa tuotteesta. Soveltuu kaikille kestäville pinnoille todentotta. Wc ja kylppäri olisi kiva testata BioSwipe Sanitilla. 

Bioswipe- fresh air on ollut meillä testauksessa wc.ssä jo pari päivää. Toimii :) Laimennussuhde veteen on 1:9. Meillä on vesi-imuri  ja imuroin tänään myös suihkauttamalla muutaman suihkauksen Fresh Airia vesisäiliöön. Raikas, kuin luututtu tuoksu jäi kotiin, vaikkei luutua oltukaan ehditty lattiaan käyttää. 

Yhteistyössä:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti